Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaJaarmeeting, ribbelstroken en uitrenplekken

Jaarmeeting, ribbelstroken en uitrenplekken

6 mei - De Progressieve Partij houdt haar jaarmeeting bij manege de Achterhoek. Dit bedrijf maakt veel werk van de inclusieve arbeidsmarkt met mensen met een handicap. De Progressieve Partij zal tijdens deze jaarmeeting een aantal werkgroepen voor de verkiezingen 2018 samenstellen. De PP hoopt op een brede progressieve samenwerking gericht op vernieuwing. De progressieven hebben hun hele bestaan pal gestaan, ideeën geleverd en gepleit voor vernieuwing in het openbaar bestuur. Vaak niet begrepen of gewild door de conservatieve meerderheid in de raad.
De meeting is op donderdag 11 mei vanaf 20.00 uur en openbaar.Vanaf 20.45 uur krijgen de bezoekers informatie over het bedrijf van Alice en Eddy. Adres: Dinxperlosestraatweg 122a, IJzerlo.
 
De fractie van de Progressieve Partij wil zich blijvend inzetten voor de inclusieve samenleving. Mensen met een handicap moeten een volwaardige plek hebben. Daarom heeft de fractie aangegeven dat de verdwenen ribbelstroken voor slechtzienden bij het station weer terug moeten. Inmiddels zijn daar spoorbomen aangebracht;  dus ook de ribbels kunnen weer terug.
Ook wil de Progressieve Partij  dat er aangewezen uitrenplekken voor honden komen en dat deze gepubliceerd worden. Immers na 1mei is bijv.de Slingeplas verboden terrein voor honden.
 
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates