Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaPeople's Climate March: broodnodig voor toekomst

People's Climate March: broodnodig voor toekomst

29 april - Zaterdag  29 april vond  de People’s Climate March plaats in Amsterdam. Met duizenden mensen gingen we de straat op om klimaatactie te eisen van het aankomende kabinet. De People's Climate March is een initiatief van burgers met hart voor het klimaat. Samen laten we aan onze politieke leiders zien dat er brede steun is voor stevig klimaatbeleid.
Nederland heeft zich gecommitteerd aan de klimaatafspraken van Parijs. Klimaatactie kan niet langer uitblijven. Het grootste gevaar is dat maatregelen om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen, op de lange baan worden geschoven. 
Via  de People's Climate March laten we  aan de partijen weten dat de strijd tegen de klimaatcrisis hoge prioriteit heeft. Het klimaat is niet links of rechts, maar van ons allemaal. Samen houden we de onderhandelaars scherp. 
 
Een wereldwijde beweging
‘Trump wil binnen 1 jaar af van klimaatakkoord Parijs’, kopten media kort na de verkiezingen in de VS. Een nachtmerrie leek werkelijkheid geworden. Gelukkig laat de Amerikaanse klimaatbeweging het er niet bij zitten. Op 29 april zijn in tientallen steden marsen waarin opgeroepen wordt de uitstoot van broeikasgassen aan te pakken. Lees meer: https://peoplesclimate.org/ 
Aan Nederland en de EU de taak om de rug recht te houden en het klimaatakkoord met hand en tand te verdedigen. Samen zijn we sterker dan Trump! 
De Progressieve Partij vindt  -ook op lokaal niveau-  duurzaamheid en klimaatbeleid één van de belangrijkste opdrachten. Niet om ons, maar om de generaties die na ons komen. We hebben de aarde niet geërfd van onze voorouders maar in bruikleen van onze kleinkinderen! In dekomende maanden zal de Progressieve Partij opdeze site het levensbelang van klimaatmaatregelen benadrukken. 
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates